Hazırlanışı:
1- Tost ekmeklerinin kahverengi olan kenarlarını kesin ve beyaz kısmını küçük küpler halinde doğrayın.
2- Bir tavada ekmek küplerini altın sarısı oluncaya kadar kızartın.
3- Bir mutfak robotunda siyah zeytinleri zeytinyağı ile karıştırıp bir püre haline getirin.
4- Somonları tuz ve taze karabiber ile tatlandırdıktan sonra bir tavada her iki tarafını da pişirin.
5- Limon suyu ve zeytinyağı ile bir sos hazırlayın ve kenarda dinlendirin.
6- Maydanoz ve taze soğanları ince ince doğrayın ve kiraz domatesleri dörde bölün.
7- Endivyenleri elinizle ufak parçalara kırpın ve bir kase içinde tüm malzemeleri karıştırın.
8- Somon filetolarını üzerine siyah zeytin püresi ile tost ekmeklerini serpiştirin ve maydanoz salatası ile beraber servis edin.
Hazırlanışı:
1- Tost ekmeklerinin kahverengi olan kenarlarını kesin ve beyaz kısmını küçük küpler halinde doğrayın.
2- Bir tavada ekmek küplerini altın sarısı oluncaya kadar kızartın.
3- Bir mutfak robotunda siyah zeytinleri zeytinyağı ile karıştırıp bir püre haline getirin.
4- Somonları tuz ve taze karabiber ile tatlandırdıktan sonra bir tavada her iki tarafını da pişirin.
5- Limon suyu ve zeytinyağı ile bir sos hazırlayın ve kenarda dinlendirin.
6- Maydanoz ve taze soğanları ince ince doğrayın ve kiraz domatesleri dörde bölün.
7- Endivyenleri elinizle ufak parçalara kırpın ve bir kase içinde tüm malzemeleri karıştırın.
8- Somon filetolarını üzerine siyah zeytin püresi ile tost ekmeklerini serpiştirin ve maydanoz salatası ile beraber servis edin.