Hazırlanışı
1- Biberiye, sarımsak ve zeytinyağı ile bir marine hazırlayın ve temizlediğiniz bonfileye sürüp streç film ile sıkıca sarıp dinlendirin.
2- Balsamik sirke, nar ekşisi, limon ve mayonez ile bir sos hazırlayın.
3- Kaparileri ve soyulmuş arpacık soğanları zeytinyağı ile hafifçe bir sote tavasında pişirin.
4- Bonfileyi ince dilimlere kesin ve servis tabağa yerleştirin.
5- Üzerine taze roka ve parmesan peynirini ekleyip arpacık soğan ve kapari karışımını ilave edin.
6- Sosu üzerinde gezdirdikten sonra, kaya tuzu ile servis edin.
Hazırlanışı
1- Biberiye, sarımsak ve zeytinyağı ile bir marine hazırlayın ve temizlediğiniz bonfileye sürüp streç film ile sıkıca sarıp dinlendirin.
2- Balsamik sirke, nar ekşisi, limon ve mayonez ile bir sos hazırlayın.
3- Kaparileri ve soyulmuş arpacık soğanları zeytinyağı ile hafifçe bir sote tavasında pişirin.
4- Bonfileyi ince dilimlere kesin ve servis tabağa yerleştirin.
5- Üzerine taze roka ve parmesan peynirini ekleyip arpacık soğan ve kapari karışımını ilave edin.
6- Sosu üzerinde gezdirdikten sonra, kaya tuzu ile servis edin.