Malzemeler
Kuzu bonfile, 6-7 adet
Taze tel kadayıf, 2 su bardağı
Pekmez, yarım çay bardağı
Nar ekşisi, yarım çay bardağı
Biberiye, 2 dal
Sarımsak, 2 diş
Tuz, 1 tatlı kaşığı
Tane Karabiber, 1 tatlı kaşığı
Hazırlanışı
1- Sarımsakları çok ince doğrayın ve nar ekşisi ve pekmez ile karıştırıp bir sos hazırlayın.
2- Bonfileleri bu sosa batırın ve bir tavada her iki tarafını da 1 dakika pişirin.
3- Bonfileye ince kıyılmış biberiye serpiştirin ve tel kadayıfa sarıp kızartın.
Malzemeler
Kuzu bonfile, 6-7 adet
Taze tel kadayıf, 2 su bardağı
Pekmez, yarım çay bardağı
Nar ekşisi, yarım çay bardağı
Biberiye, 2 dal
Sarımsak, 2 diş
Tuz, 1 tatlı kaşığı
Tane Karabiber, 1 tatlı kaşığı
Hazırlanışı
1- Sarımsakları çok ince doğrayın ve nar ekşisi ve pekmez ile karıştırıp bir sos hazırlayın.
2- Bonfileleri bu sosa batırın ve bir tavada her iki tarafını da 1 dakika pişirin.
3- Bonfileye ince kıyılmış biberiye serpiştirin ve tel kadayıfa sarıp kızartın.