İstanbul Kozyatağı'nda bulunan Kürşat Arıt'ın yerini ziyaret eden Vedat Milor, Kürşat Beyin frenk üzümü ve acılı reçel ile bir araya getirdiği 'Beyin Terin' yemeğini yorumladı.Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Beyin Terin
İstanbul Kozyatağı'nda bulunan Kürşat Arıt'ın yerini ziyaret eden Vedat Milor, Kürşat Beyin frenk üzümü ve acılı reçel ile bir araya getirdiği 'Beyin Terin' yemeğini yorumladı.
İstanbul Kozyatağı'nda bulunan Kürşat Arıt'ın yerini ziyaret eden Vedat Milor, Kürşat Beyin frenk üzümü ve acılı reçel ile bir araya getirdiği 'Beyin Terin' yemeğini yorumladı.