Programın yeni bölümünde izleyicilere üç farklı lahmacun deneyimi yaşatan Milor, soğanlı mı, soğansız mı, yoksa Antep usulünü mü tercih ediyor sorusuna son noktayı koyuyor. Her biri ustaca hazırlanmış lahmacunları titizlikle değerlendiren Milor, izleyicilere unutulmaz bir lezzet yolculuğu vadediyor. Programda sunulan farklı tatlarla birlikte, lahmacunun incelikleri ve yöresel farklılıkları da masaya yatırılıyor.Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Vedat Milor’la Tadına Doyamadım 2. Bölüm
Programın yeni bölümünde izleyicilere üç farklı lahmacun deneyimi yaşatan Milor, soğanlı mı, soğansız mı, yoksa Antep usulünü mü tercih ediyor sorusuna son noktayı koyuyor. Her biri ustaca hazırlanmış lahmacunları titizlikle değerlendiren Milor, izleyicilere unutulmaz bir lezzet yolculuğu vadediyor. Programda sunulan farklı tatlarla birlikte, lahmacunun incelikleri ve yöresel farklılıkları da masaya yatırılıyor.
Programın yeni bölümünde izleyicilere üç farklı lahmacun deneyimi yaşatan Milor, soğanlı mı, soğansız mı, yoksa Antep usulünü mü tercih ediyor sorusuna son noktayı koyuyor. Her biri ustaca hazırlanmış lahmacunları titizlikle değerlendiren Milor, izleyicilere unutulmaz bir lezzet yolculuğu vadediyor. Programda sunulan farklı tatlarla birlikte, lahmacunun incelikleri ve yöresel farklılıkları da masaya yatırılıyor.