Programımızın sunucusu Mert Savaş, yeni durağı Silifke de Bedir Usta’nın konuğu oluyor. Bizim işimiz kuzu diyen Bedir Usta, hayvanda 150-200 gram olan ve böbrek yatağında çıkan bir kısımdan oluşan ‘lokum’ lezzetinin yapılışını anlatıyor. Kuyruk yağına sarılan küşleme ve daha niceleri 8 çeşit meze ve 2 ara sıcak eşliğinde servis ediliyor, yanında Silifke yoğurdu ise cabası.Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Silifke’de ne yenir?
Programımızın sunucusu Mert Savaş, yeni durağı Silifke de Bedir Usta’nın konuğu oluyor. Bizim işimiz kuzu diyen Bedir Usta, hayvanda 150-200 gram olan ve böbrek yatağında çıkan bir kısımdan oluşan ‘lokum’ lezzetinin yapılışını anlatıyor. Kuyruk yağına sarılan küşleme ve daha niceleri 8 çeşit meze ve 2 ara sıcak eşliğinde servis ediliyor, yanında Silifke yoğurdu ise cabası.
Programımızın sunucusu Mert Savaş, yeni durağı Silifke de Bedir Usta’nın konuğu oluyor. Bizim işimiz kuzu diyen Bedir Usta, hayvanda 150-200 gram olan ve böbrek yatağında çıkan bir kısımdan oluşan ‘lokum’ lezzetinin yapılışını anlatıyor. Kuyruk yağına sarılan küşleme ve daha niceleri 8 çeşit meze ve 2 ara sıcak eşliğinde servis ediliyor, yanında Silifke yoğurdu ise cabası.