Yunus Emre Akkor, Kilis yöresine ait olan, ana malzemeleri; koyun eti, kırmızı biber, soğan ve sarımsaktan oluşan, yemelere doyamayacağınız ‘Kilis Tava’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı. Sunucumuz Nursel Ergin, bir yandan sağlıklı ve doğal yemekler hazırlarken, bir yandan da uzmanlar eşliğinde izleyicilerin sorunlarına çözüm arıyor. Kişisel bakım, güzellik sırları, ilişki rehberliği, sağlık, moda, dekorasyon ve pratik çözümler hepsi Nursel’le Evin Tadı’nda!
Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Kilis Tava
Yunus Emre Akkor, Kilis yöresine ait olan, ana malzemeleri; koyun eti, kırmızı biber, soğan ve sarımsaktan oluşan, yemelere doyamayacağınız ‘Kilis Tava’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı. Sunucumuz Nursel Ergin, bir yandan sağlıklı ve doğal yemekler hazırlarken, bir yandan da uzmanlar eşliğinde izleyicilerin sorunlarına çözüm arıyor. Kişisel bakım, güzellik sırları, ilişki rehberliği, sağlık, moda, dekorasyon ve pratik çözümler hepsi Nursel’le Evin Tadı’nda!
Yunus Emre Akkor, Kilis yöresine ait olan, ana malzemeleri; koyun eti, kırmızı biber, soğan ve sarımsaktan oluşan, yemelere doyamayacağınız ‘Kilis Tava’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı. Sunucumuz Nursel Ergin, bir yandan sağlıklı ve doğal yemekler hazırlarken, bir yandan da uzmanlar eşliğinde izleyicilerin sorunlarına çözüm arıyor. Kişisel bakım, güzellik sırları, ilişki rehberliği, sağlık, moda, dekorasyon ve pratik çözümler hepsi Nursel’le Evin Tadı’nda!