Yunus Emre Akkor, bulgur ve nohut ile hazırlanan ve Antep mutfağının önemli yemeklerinden biri olan ‘Firik Pilavı’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı. Kişisel bakım, güzellik sırları, ilişki rehberliği, sağlık, moda, dekorasyon ve pratik çözümler hepsi Nursel’le Evin Tadı’nda!
Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Firik Pilavı
Yunus Emre Akkor, bulgur ve nohut ile hazırlanan ve Antep mutfağının önemli yemeklerinden biri olan ‘Firik Pilavı’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı. Kişisel bakım, güzellik sırları, ilişki rehberliği, sağlık, moda, dekorasyon ve pratik çözümler hepsi Nursel’le Evin Tadı’nda!
Yunus Emre Akkor, bulgur ve nohut ile hazırlanan ve Antep mutfağının önemli yemeklerinden biri olan ‘Firik Pilavı’ tarifini Nursel’le Evin Tadı’nda da paylaştı. Kişisel bakım, güzellik sırları, ilişki rehberliği, sağlık, moda, dekorasyon ve pratik çözümler hepsi Nursel’le Evin Tadı’nda!