Video: Ezgi Sertel'le Kadınlar Bilir 160. Bölüm - 21.05.2018

Ezgi Sertel’le Kadınlar Bilir’de 21 Mayıs Pazartesi; Şefimiz Tuna Aktan, “Antalya Usulü Tarhana Çorbası”, “Kuzu Etli Tophane Patlıcan Dolması” ve “Portakallı Revani” tariflerini paylaşacak. Atölye konuğumuz Fulya Durmaz tığ işi yazlık bluz yapımını uygulamalı gösterecek. Mutasavvıf - Yazar Cemalnur Sargut ile ramazan ve oruç hakkında konuşacağız. Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Uzmanı Dr. Ender Saraç, mor meyvelerin faydalarını anlatacak.
Ezgi Sertel'le Kadınlar Bilir 160. Bölüm - 21.05.2018
Ezgi Sertel’le Kadınlar Bilir’de 21 Mayıs Pazartesi; Şefimiz Tuna Aktan, “Antalya Usulü Tarhana Çorbası”, “Kuzu Etli Tophane Patlıcan Dolması” ve “Portakallı Revani” tariflerini paylaşacak. Atölye konuğumuz Fulya Durmaz tığ işi yazlık bluz yapımını uygulamalı gösterecek. Mutasavvıf - Yazar Cemalnur Sargut ile ramazan ve oruç hakkında konuşacağız. Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Uzmanı Dr. Ender Saraç, mor meyvelerin faydalarını anlatacak.

 

Ezgi Sertel'le Kadınlar Bilir 160. Bölüm - 21.05.2018
Ezgi Sertel’le Kadınlar Bilir’de 21 Mayıs Pazartesi; Şefimiz Tuna Aktan, “Antalya Usulü Tarhana Çorbası”, “Kuzu Etli Tophane Patlıcan Dolması” ve “Portakallı Revani” tariflerini paylaşacak. Atölye konuğumuz Fulya Durmaz tığ işi yazlık bluz yapımını uygulamalı gösterecek. Mutasavvıf - Yazar Cemalnur Sargut ile ramazan ve oruç hakkında konuşacağız. Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Uzmanı Dr. Ender Saraç, mor meyvelerin faydalarını anlatacak.

 

İlgili Videolar

Son Eklenenler