Derya Baykal’la Gülümse’ye konuk olan Araştırmacı ve Yazar İpek Kuşçu, pratik ve bir o kadarda lezzetli olan soğan turşusunun tarifini verdi. Kırmızı soğanlarla hazırlanan bu turşu yaklaşık 7 gün içinde yenilebilecek hale geliyor. Probiyotik beslenmenin öneminden bahseden Kuşçu, bağışıklığı güçlendiren tariflerde verdi.Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Soğan Turşusu
Derya Baykal’la Gülümse’ye konuk olan Araştırmacı ve Yazar İpek Kuşçu, pratik ve bir o kadarda lezzetli olan soğan turşusunun tarifini verdi. Kırmızı soğanlarla hazırlanan bu turşu yaklaşık 7 gün içinde yenilebilecek hale geliyor. Probiyotik beslenmenin öneminden bahseden Kuşçu, bağışıklığı güçlendiren tariflerde verdi.
Derya Baykal’la Gülümse’ye konuk olan Araştırmacı ve Yazar İpek Kuşçu, pratik ve bir o kadarda lezzetli olan soğan turşusunun tarifini verdi. Kırmızı soğanlarla hazırlanan bu turşu yaklaşık 7 gün içinde yenilebilecek hale geliyor. Probiyotik beslenmenin öneminden bahseden Kuşçu, bağışıklığı güçlendiren tariflerde verdi.