Derya Baykal’ın konuğu Aysun Subaşı, mevsimsel yerli tohum ekimi ve bakımından bahsediyor. Dereotu, bakya, bezelye, bakla ve sarımsak tohumlarını eken Aysun Subaşı, her tohumun kendine özgü ekim biçimi ve sulama yöntemi olduğuna da değiniyor.Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Mevsimsel Yerli Tohum Ekimi
Derya Baykal’ın konuğu Aysun Subaşı, mevsimsel yerli tohum ekimi ve bakımından bahsediyor. Dereotu, bakya, bezelye, bakla ve sarımsak tohumlarını eken Aysun Subaşı, her tohumun kendine özgü ekim biçimi ve sulama yöntemi olduğuna da değiniyor.
Derya Baykal’ın konuğu Aysun Subaşı, mevsimsel yerli tohum ekimi ve bakımından bahsediyor. Dereotu, bakya, bezelye, bakla ve sarımsak tohumlarını eken Aysun Subaşı, her tohumun kendine özgü ekim biçimi ve sulama yöntemi olduğuna da değiniyor.