Derya Baykal’ın konuğu Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, her gün bir avuç kuruyemiş yemenin faydalarından bahsetti. Kuruyemişlerin kavrulmuş değil, çiğ tüketilmesi gerektiğini söyleyen Dr. Küçükusta, fındığı, cevizi ve mümkün olan kuruyemişleri dışındaki kabuğu ile yenilmesi gerektiğini anlattı. Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
‘’Kuruyemişleri Çiğ Tüketin’’
Derya Baykal’ın konuğu Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, her gün bir avuç kuruyemiş yemenin faydalarından bahsetti. Kuruyemişlerin kavrulmuş değil, çiğ tüketilmesi gerektiğini söyleyen Dr. Küçükusta, fındığı, cevizi ve mümkün olan kuruyemişleri dışındaki kabuğu ile yenilmesi gerektiğini anlattı.
Derya Baykal’ın konuğu Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, her gün bir avuç kuruyemiş yemenin faydalarından bahsetti. Kuruyemişlerin kavrulmuş değil, çiğ tüketilmesi gerektiğini söyleyen Dr. Küçükusta, fındığı, cevizi ve mümkün olan kuruyemişleri dışındaki kabuğu ile yenilmesi gerektiğini anlattı.