Derya Baykal’la Gülümse’nin bugünkü mutfak konuğu Yemek Kültürü Yazarı Sahrap Soysal oldu. Yemek Kültürü Yazarı Sahrap Soysal kör pide tarifini uygulamalı olarak gösterdi. Ege'ye özel olan bu lezzet, yörenin mevsim yeşillikleriyle yapılıyor. İftar sofralarına özel ekonomik ve farklı tarifler de gösteren Sahrap Soysal, mutfakla ilgili birçok öneride de bulundu.Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Kör Pide Tarifi
Derya Baykal’la Gülümse’nin bugünkü mutfak konuğu Yemek Kültürü Yazarı Sahrap Soysal oldu. Yemek Kültürü Yazarı Sahrap Soysal kör pide tarifini uygulamalı olarak gösterdi. Ege'ye özel olan bu lezzet, yörenin mevsim yeşillikleriyle yapılıyor. İftar sofralarına özel ekonomik ve farklı tarifler de gösteren Sahrap Soysal, mutfakla ilgili birçok öneride de bulundu.
Derya Baykal’la Gülümse’nin bugünkü mutfak konuğu Yemek Kültürü Yazarı Sahrap Soysal oldu. Yemek Kültürü Yazarı Sahrap Soysal kör pide tarifini uygulamalı olarak gösterdi. Ege'ye özel olan bu lezzet, yörenin mevsim yeşillikleriyle yapılıyor. İftar sofralarına özel ekonomik ve farklı tarifler de gösteren Sahrap Soysal, mutfakla ilgili birçok öneride de bulundu.