Derya Baykal’la Gülümse’nin mutfak konuğu Girişimci Gökçe Çiçek Çopur. Girişimci Gökçe Çiçek Çopur evde hazırlayabileceğiniz ketojenik ekmek yapımını uygulamalı olarak gösterdi. Ekmek yapımıyla ilgili birçok püf noktası söyleyen Çopur, ekşi mayanın nasıl oluşturulduğundan da bahsetti.Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Ketojenik Ekmek
Derya Baykal’la Gülümse’nin mutfak konuğu Girişimci Gökçe Çiçek Çopur. Girişimci Gökçe Çiçek Çopur evde hazırlayabileceğiniz ketojenik ekmek yapımını uygulamalı olarak gösterdi. Ekmek yapımıyla ilgili birçok püf noktası söyleyen Çopur, ekşi mayanın nasıl oluşturulduğundan da bahsetti.
Derya Baykal’la Gülümse’nin mutfak konuğu Girişimci Gökçe Çiçek Çopur. Girişimci Gökçe Çiçek Çopur evde hazırlayabileceğiniz ketojenik ekmek yapımını uygulamalı olarak gösterdi. Ekmek yapımıyla ilgili birçok püf noktası söyleyen Çopur, ekşi mayanın nasıl oluşturulduğundan da bahsetti.