Derya Baykal’la Gülümse’nin bugünkü mutfak konuğu Araştırmacı Yazar İpek Kuşçu. Araştırmacı Yazar İpek Kuşçu aquafabalı probiyotik çilekli dondurma yapımını uygulamalı olarak gösterdi. Aquafabalının nasıl yapıldığını ve neye iyi geldiğini anlatan İpek Kuşçu, probiyotik beslenmenin öneminden de bahsetti.Teve2
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin.
Aquafabalı Probiyotik Çilekli Dondurma
Derya Baykal’la Gülümse’nin bugünkü mutfak konuğu Araştırmacı Yazar İpek Kuşçu. Araştırmacı Yazar İpek Kuşçu aquafabalı probiyotik çilekli dondurma yapımını uygulamalı olarak gösterdi. Aquafabalının nasıl yapıldığını ve neye iyi geldiğini anlatan İpek Kuşçu, probiyotik beslenmenin öneminden de bahsetti.
Derya Baykal’la Gülümse’nin bugünkü mutfak konuğu Araştırmacı Yazar İpek Kuşçu. Araştırmacı Yazar İpek Kuşçu aquafabalı probiyotik çilekli dondurma yapımını uygulamalı olarak gösterdi. Aquafabalının nasıl yapıldığını ve neye iyi geldiğini anlatan İpek Kuşçu, probiyotik beslenmenin öneminden de bahsetti.