Hazırlanışı:
1-Dana bonfileyi çok ufak parçalar halinde doğrayın.
2-Taze zencefili soyun ve ince ince kıyın ve soya sosu, worchestershire sos ve zeytinyağı beraber derin bir kap içerisinde karıştırın.
3-Bu sosun içerisine doğradığınız bonfileleri ekleyin ve buzdolabında 20 dakika dinlendirin.
4-Turşuları ince ince doğrayın ve bonfile dinlendikten sonra karışımın içerisine kapari tohumu ile beraber ekleyip karıştırın.
5-Marulu güzelce yıkayın ve birkaç yaprak servis tabağına yerleştirin.
6-Bir kalıp yardımı ile servis tabağındaki marulun üzerine bonfileyi yerleştirin.
7-Taze soğan yeşilini ince ince doğrayın ve karabiber ve kaya tuzu serpiştirerek servis edin.
Hazırlanışı:
1-Dana bonfileyi çok ufak parçalar halinde doğrayın.
2-Taze zencefili soyun ve ince ince kıyın ve soya sosu, worchestershire sos ve zeytinyağı beraber derin bir kap içerisinde karıştırın.
3-Bu sosun içerisine doğradığınız bonfileleri ekleyin ve buzdolabında 20 dakika dinlendirin.
4-Turşuları ince ince doğrayın ve bonfile dinlendikten sonra karışımın içerisine kapari tohumu ile beraber ekleyip karıştırın.
5-Marulu güzelce yıkayın ve birkaç yaprak servis tabağına yerleştirin.
6-Bir kalıp yardımı ile servis tabağındaki marulun üzerine bonfileyi yerleştirin.
7-Taze soğan yeşilini ince ince doğrayın ve karabiber ve kaya tuzu serpiştirerek servis edin.