Hazırlanışı
1- Bütün bonfileyi taze kekik, zeytinyağı, defne yaprağı, taze karabiber, tuz ile tatlandırın ve 15 dakika buzdolabında dinlendirin.
3- Patateslerin güzelce yıkayın ve dilim dilim kesip bir fırın tepsisin içine alın.
5- Patateslerin üzerine ince doğranmış lavanta ve ikiye bölünmüş bütün sarımsak, tuz, taze karabiber ve tereyağı ekleyip önceden ısıtılmış 200 derecede altın sarısı rengi alana kadar fırında pişirin.
5- Bonfileyi tavada her iki tarafı da nar gibi kızarana kadar 3 dakika pişirin.
6- Hemen ardından taze kekik ve fesleğeni ince ince doğrayın ve geniş bir kasenin içine tuz ve taze karabiber ile beraber serpiştirin.
7- Etin her iki tarafını da bu baharatlarla harmanlayın ve fırında 20 dakika pişirin.
8- Bonfileyi dinlendirin ve dilimleyerek servis edin.
9- Bonfile dilimlerinin üzerine bir parça tereyağı ilave edin ve patateslerle beraber servis edin.
Hazırlanışı
1- Bütün bonfileyi taze kekik, zeytinyağı, defne yaprağı, taze karabiber, tuz ile tatlandırın ve 15 dakika buzdolabında dinlendirin.
3- Patateslerin güzelce yıkayın ve dilim dilim kesip bir fırın tepsisin içine alın.
5- Patateslerin üzerine ince doğranmış lavanta ve ikiye bölünmüş bütün sarımsak, tuz, taze karabiber ve tereyağı ekleyip önceden ısıtılmış 200 derecede altın sarısı rengi alana kadar fırında pişirin.
5- Bonfileyi tavada her iki tarafı da nar gibi kızarana kadar 3 dakika pişirin.
6- Hemen ardından taze kekik ve fesleğeni ince ince doğrayın ve geniş bir kasenin içine tuz ve taze karabiber ile beraber serpiştirin.
7- Etin her iki tarafını da bu baharatlarla harmanlayın ve fırında 20 dakika pişirin.
8- Bonfileyi dinlendirin ve dilimleyerek servis edin.
9- Bonfile dilimlerinin üzerine bir parça tereyağı ilave edin ve patateslerle beraber servis edin.