Hazırlanışı:
1- Deniz taraklarını güzelce soğuk suda yıkayın ve süzdürün.
2- Üzerlerini tuz ve taze karabiber ile tatlandırın.
3- Bir tavada tereyağını ısıtın ve deniz taraklarını tavaya dizip her iki tarafını da kızartın.
4- Deniz taraklarını servis tabağına alın.
5- Yine aynı tavaya ince ince doğradığınız sarımsakları ve maydanozları ilave edin ve son olarak şarabı ve tereyağını ekleyip bir taşım kaynatın.
6- Bu sosu deniz taraklarının üzerine döküp servis edin.
Hazırlanışı:
1- Deniz taraklarını güzelce soğuk suda yıkayın ve süzdürün.
2- Üzerlerini tuz ve taze karabiber ile tatlandırın.
3- Bir tavada tereyağını ısıtın ve deniz taraklarını tavaya dizip her iki tarafını da kızartın.
4- Deniz taraklarını servis tabağına alın.
5- Yine aynı tavaya ince ince doğradığınız sarımsakları ve maydanozları ilave edin ve son olarak şarabı ve tereyağını ekleyip bir taşım kaynatın.
6- Bu sosu deniz taraklarının üzerine döküp servis edin.