Sarımsak Ve Maydanoz İle Sotelenmiş Bebek Sebzeli Levrek Balığı Tava
Hazırlanışı
1- Levrek balığını filetolara ayırın.
2- Maydanozu sarımsakla beraber ince ince kıyın.
3- Tencereye su ile beraber bir tutam tuz ilave edin ve kaynatın.
4- Havuç ve kabağı bir tencerede haşlayın.
5- Bir tava içerisine balığın derisi altta olacak şekilde tavaya yerleştirin ve pişirin.
6- Haşlanmış sebzeleri bir tavaya alın ve içerisine bir parça tereyağı ilave edip 2 dakika kadar soteleyin.
7- Son olarak sarımsak ve maydanozu ekleyip sebzeleri servis tabağına alın.
8- Üzerine balık filetolarını ekleyin.
9- Limon dilimleri ile servis edin.
Sarımsak Ve Maydanoz İle Sotelenmiş Bebek Sebzeli Levrek Balığı Tava
Hazırlanışı
1- Levrek balığını filetolara ayırın.
2- Maydanozu sarımsakla beraber ince ince kıyın.
3- Tencereye su ile beraber bir tutam tuz ilave edin ve kaynatın.
4- Havuç ve kabağı bir tencerede haşlayın.
5- Bir tava içerisine balığın derisi altta olacak şekilde tavaya yerleştirin ve pişirin.
6- Haşlanmış sebzeleri bir tavaya alın ve içerisine bir parça tereyağı ilave edip 2 dakika kadar soteleyin.
7- Son olarak sarımsak ve maydanozu ekleyip sebzeleri servis tabağına alın.
8- Üzerine balık filetolarını ekleyin.
9- Limon dilimleri ile servis edin.