1- Bonfileleri uzunlamasina kesin ve sislere geçirin.
2- Bir kasede teriyaki sos, bal, worchestershire sos, hardal, tuz, karabiber ve ince kiyilmis sarimsagi karistirin ve bir taşım kaynatın.
3- Etleri sos ile marine edin ve dinlendirin.
4- Patlicanlari bir catalla delin ve ocakta kozleyip soyun.
5- Patlıcan içiyle beraber tereyagi, ince doğranmış maydanoz, limon ve kremayı karistırın ve bir pure haline getirin.
6- Icerisine ince dogranmis sarimsak ekleyin ve karistirin.
7- Etleri bir izgara tavasinda pisirin.
8- Servis tabagina patlican puresini ekleyin ve uzerine et sisleri yerlestirip servis edin.
1- Bonfileleri uzunlamasina kesin ve sislere geçirin.
2- Bir kasede teriyaki sos, bal, worchestershire sos, hardal, tuz, karabiber ve ince kiyilmis sarimsagi karistirin ve bir taşım kaynatın.
3- Etleri sos ile marine edin ve dinlendirin.
4- Patlicanlari bir catalla delin ve ocakta kozleyip soyun.
5- Patlıcan içiyle beraber tereyagi, ince doğranmış maydanoz, limon ve kremayı karistırın ve bir pure haline getirin.
6- Icerisine ince dogranmis sarimsak ekleyin ve karistirin.
7- Etleri bir izgara tavasinda pisirin.
8- Servis tabagina patlican puresini ekleyin ve uzerine et sisleri yerlestirip servis edin.