Hazırlanışı
1- Bal kabağını ufak küpler halinde kesin ve bir alüminyum folyo içerisine alın.
2- Sarımsakları bir bıçak yardımıyla ezin.
3- İçerisine pastırma dilimlerini, sarımsağı, defne yaprağını ve zeytinyağını ekleyin.
4- Her iki ucundan tutarak folyoyu kapatıp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
5- Folyoyu açın ve bir çorba tenceresine alın.
6- Üzerine balı ekleyin ve bal eriyinceye kadar ısıtın.
7- Üzerini kapatacak kadar sebze suyu ekleyin ve 15 dakika pişirin.
8- Bir mutfak robotu ile püre haline getirip sıcak olarak servis edin.
Hazırlanışı
1- Bal kabağını ufak küpler halinde kesin ve bir alüminyum folyo içerisine alın.
2- Sarımsakları bir bıçak yardımıyla ezin.
3- İçerisine pastırma dilimlerini, sarımsağı, defne yaprağını ve zeytinyağını ekleyin.
4- Her iki ucundan tutarak folyoyu kapatıp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
5- Folyoyu açın ve bir çorba tenceresine alın.
6- Üzerine balı ekleyin ve bal eriyinceye kadar ısıtın.
7- Üzerini kapatacak kadar sebze suyu ekleyin ve 15 dakika pişirin.
8- Bir mutfak robotu ile püre haline getirip sıcak olarak servis edin.