Hazırlanışı:
1- Karpuzu dilim dilim soyun.
2- Karpuzu çekirdekleriyle beraber mutfak robotunda limon suyuyla beraber püre haline getirin.
3- Rakı ve toz şekeri bir sos tenceresinde kaynatın ve şeker eriyinceye kadar kaynatın.
4- Bu şurubu mutfak robotundaki karpuzlu naneli karışımın içine ekleyin.
5- Karışımı bir süzgeç yardımıyla süzdürün ve servis kasesine alın.
6- Üzerine servis edeceğiniz naneli pesto sosu için taze nane yaprağı, zeytinyağı, tuz ve taze karabiberi havanda dövün ve bir sos elde edin.
7- Taze nane yapraklarıyla ve naneli pesto sosu ile beraber servis edin.
Hazırlanışı:
1- Karpuzu dilim dilim soyun.
2- Karpuzu çekirdekleriyle beraber mutfak robotunda limon suyuyla beraber püre haline getirin.
3- Rakı ve toz şekeri bir sos tenceresinde kaynatın ve şeker eriyinceye kadar kaynatın.
4- Bu şurubu mutfak robotundaki karpuzlu naneli karışımın içine ekleyin.
5- Karışımı bir süzgeç yardımıyla süzdürün ve servis kasesine alın.
6- Üzerine servis edeceğiniz naneli pesto sosu için taze nane yaprağı, zeytinyağı, tuz ve taze karabiberi havanda dövün ve bir sos elde edin.
7- Taze nane yapraklarıyla ve naneli pesto sosu ile beraber servis edin.