Hazırlanışı
1- Sarımsakları ince ince doğrayın ve kuru kekik, kimyon ve zeytinyağı ile beraber geniş bir kap içerisinde karıştırın.
2- Kuzu bonfileleri ince ince dilimleyin ve hazırlamış olduğunuz sosla bonfileleri harmanlayın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
3- Rezeneyi ince ince doğrayın ve bir tavada taze kekikle beraber 3 dakika kadar pişirin.
4- Hemen ardından rezeneleri mutfak robotuna ekleyin ve üzerine krema ekleyerek püre haline getirin ve buzdolabında 15 dakika dinlendirin.
5- Kuzu bonfileleri tavada pişirin.
6- Bir tarafta yufkaları açın içerisine endivyen yeşilliğini ve maydanozu yerleştirip üstüne kuzu bonfileleri ekleyerek güzelce sarın.
7- İçerisine hiç yağ koymadan bir tavayı güzelce ısıtın ve sarılı yufkayı her yeri pişene kadar çevirerek pişirin.
8- Hazırlamış olduğunuz rezene püresi ile servis edin.
Hazırlanışı
1- Sarımsakları ince ince doğrayın ve kuru kekik, kimyon ve zeytinyağı ile beraber geniş bir kap içerisinde karıştırın.
2- Kuzu bonfileleri ince ince dilimleyin ve hazırlamış olduğunuz sosla bonfileleri harmanlayın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
3- Rezeneyi ince ince doğrayın ve bir tavada taze kekikle beraber 3 dakika kadar pişirin.
4- Hemen ardından rezeneleri mutfak robotuna ekleyin ve üzerine krema ekleyerek püre haline getirin ve buzdolabında 15 dakika dinlendirin.
5- Kuzu bonfileleri tavada pişirin.
6- Bir tarafta yufkaları açın içerisine endivyen yeşilliğini ve maydanozu yerleştirip üstüne kuzu bonfileleri ekleyerek güzelce sarın.
7- İçerisine hiç yağ koymadan bir tavayı güzelce ısıtın ve sarılı yufkayı her yeri pişene kadar çevirerek pişirin.
8- Hazırlamış olduğunuz rezene püresi ile servis edin.