Malzemeler
Levrek, 2 adet
Fesleğen, yarım demet
Soğan, 1 adet
Sarımsak, 2 diş
Limon, 1 adet
Maydanoz, çeyrek demet
Çekirdeksiz zeytin, yarım su bardağı
Defne yaprağı, 4 adet
Tuz, 1 tatlı kaşığı
Taze Karabiber, 1 tatlı kaşığı
Zeytinyağı, yarım çay bardağı
Yapılışı
1- Levreği bir pişirme kağıdının içine alın.
2- Tuz ve taze karabiber ile tatlandırın.
3- İçerisine defne yaprağı, soğan, sarımsak, fesleğen ve zeytin dilimleri ekleyin.
4- Üzerine zeytinyağı gezdirdikten sonra önden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
5- Levreği servis tabağına alın ve üzerine maydanoz serpiştirdikten sonra servis edin.
Malzemeler
Levrek, 2 adet
Fesleğen, yarım demet
Soğan, 1 adet
Sarımsak, 2 diş
Limon, 1 adet
Maydanoz, çeyrek demet
Çekirdeksiz zeytin, yarım su bardağı
Defne yaprağı, 4 adet
Tuz, 1 tatlı kaşığı
Taze Karabiber, 1 tatlı kaşığı
Zeytinyağı, yarım çay bardağı
Yapılışı
1- Levreği bir pişirme kağıdının içine alın.
2- Tuz ve taze karabiber ile tatlandırın.
3- İçerisine defne yaprağı, soğan, sarımsak, fesleğen ve zeytin dilimleri ekleyin.
4- Üzerine zeytinyağı gezdirdikten sonra önden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
5- Levreği servis tabağına alın ve üzerine maydanoz serpiştirdikten sonra servis edin.