Hazırlanışı:
1- Un ve kabartma tozunu bir kasede karıştırın.
2- Unu temiz bir yüzeye alın ve ortasına bir havuz yapıp yumurtaları kırın.
3- Unu yavaşça ekleyin ve yumurtaları bir çatal yardımıyla çırpın.
4- Elinizle hamura şekil verdikten sonra hamuru dinlenmeye alın.
3- Sucuğu, yeşil biberi, domatesi halka halka kesin.
4- Sarımsak ve soğanı ince ince doğrayın ve bir sos tenceresinde zeytinyağında kavurun.
5- İçerisine domates salçası ve domates suyunu ekleyin ve bir taşım kaynatın.
6- Son olarak şekeri ve ince doğranmış biberiyeyi ekleyin ve son kez karıştırıp sosu kenarda dinlendirin.
7- Hamurunuzu orta boy bir daire şeklinde açın ve üzerine dinlendirdiğiniz domates sosunu sürün.
8- Üzerine keçi peynirini serpiştirin ve sucuğu, yeşil biberi ve ikiye kesilmiş çeri domatesleri dizin.
9- Taze fesleğen yapraklarını elinizle ufak parçalara kırpın ve son olarak parmesan peyniri rendesini serpiştirin ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
Hazırlanışı:
1- Un ve kabartma tozunu bir kasede karıştırın.
2- Unu temiz bir yüzeye alın ve ortasına bir havuz yapıp yumurtaları kırın.
3- Unu yavaşça ekleyin ve yumurtaları bir çatal yardımıyla çırpın.
4- Elinizle hamura şekil verdikten sonra hamuru dinlenmeye alın.
3- Sucuğu, yeşil biberi, domatesi halka halka kesin.
4- Sarımsak ve soğanı ince ince doğrayın ve bir sos tenceresinde zeytinyağında kavurun.
5- İçerisine domates salçası ve domates suyunu ekleyin ve bir taşım kaynatın.
6- Son olarak şekeri ve ince doğranmış biberiyeyi ekleyin ve son kez karıştırıp sosu kenarda dinlendirin.
7- Hamurunuzu orta boy bir daire şeklinde açın ve üzerine dinlendirdiğiniz domates sosunu sürün.
8- Üzerine keçi peynirini serpiştirin ve sucuğu, yeşil biberi ve ikiye kesilmiş çeri domatesleri dizin.
9- Taze fesleğen yapraklarını elinizle ufak parçalara kırpın ve son olarak parmesan peyniri rendesini serpiştirin ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.