Hazırlanışı:
1- Bonfileyi ve renkli biberleri şeritler halinde kesin ve kuru kekik ile soteleyin.
2- Cheddar peynirini rendeleyin.
3- Böreklik yufkayı açın ve içerisine biberle sotelediğiniz eti ve cheddar peynir rendesini ekleyin.
4- Üstüne taze maydanoz ve rokayı koyup sarın.
5- Yağsız bir tavada yufkayı çıtırlaşıncaya kadar pişirin.
6- İkiye kesip servis edin.
Hazırlanışı:
1- Bonfileyi ve renkli biberleri şeritler halinde kesin ve kuru kekik ile soteleyin.
2- Cheddar peynirini rendeleyin.
3- Böreklik yufkayı açın ve içerisine biberle sotelediğiniz eti ve cheddar peynir rendesini ekleyin.
4- Üstüne taze maydanoz ve rokayı koyup sarın.
5- Yağsız bir tavada yufkayı çıtırlaşıncaya kadar pişirin.
6- İkiye kesip servis edin.