Malzemeler
Dana kuşbaşı, 250 gram
Arpacık soğan, 2 adet
Patlıcan, 2 adet
Havuç, 2 adet
Defne yaprağı, 2 adet
Kırmızı şarap, 1 su bardağı
Kültür mantarı, 10 adet
Çubuk tarçın, 1 adet
Hazırlanışı
1- Sebzeleri büyük küpler halinde kesin.
2- Sebzeleri bir güveç tenceresine ekleyin ve üzerine etleri yerleştirin.
3- Üstüne tarçın ve defne yaprağı ve kırmızı şarabı ilave edin.
4- Güvecin üzerini kapatın önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.
Malzemeler
Dana kuşbaşı, 250 gram
Arpacık soğan, 2 adet
Patlıcan, 2 adet
Havuç, 2 adet
Defne yaprağı, 2 adet
Kırmızı şarap, 1 su bardağı
Kültür mantarı, 10 adet
Çubuk tarçın, 1 adet
Hazırlanışı
1- Sebzeleri büyük küpler halinde kesin.
2- Sebzeleri bir güveç tenceresine ekleyin ve üzerine etleri yerleştirin.
3- Üstüne tarçın ve defne yaprağı ve kırmızı şarabı ilave edin.
4- Güvecin üzerini kapatın önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.