Video: 162. Bölüm - 23.05.2017

23 Mayıs Salı günü; Bugün İclal Aydın, kitabı “Unutursun”u ve yeni projelerini anlatmak üzere bizimle olacak. Hobide Nurgün Tezcan, büstiyer yapımını gösterecek. Gülümseten Fikirler’de, kelebek dekopaj tepsi uygulaması ve işlemeli keten Amerikan servis yapımı var. Mutfakta Ebru Baybara Demir ise soğanlı yoğurt çorbası ve ayvalı kavurma hazırlayacak. Podolog Gökçe Karaçay ise tırnak mantarı, topuk dikeni gibi sorunların çözümlerini anlatacak.
162. Bölüm - 23.05.2017
23 Mayıs Salı günü; Bugün İclal Aydın, kitabı “Unutursun”u ve yeni projelerini anlatmak üzere bizimle olacak. Hobide Nurgün Tezcan, büstiyer yapımını gösterecek. Gülümseten Fikirler’de, kelebek dekopaj tepsi uygulaması ve işlemeli keten Amerikan servis yapımı var. Mutfakta Ebru Baybara Demir ise soğanlı yoğurt çorbası ve ayvalı kavurma hazırlayacak. Podolog Gökçe Karaçay ise tırnak mantarı, topuk dikeni gibi sorunların çözümlerini anlatacak.

 

162. Bölüm - 23.05.2017
23 Mayıs Salı günü; Bugün İclal Aydın, kitabı “Unutursun”u ve yeni projelerini anlatmak üzere bizimle olacak. Hobide Nurgün Tezcan, büstiyer yapımını gösterecek. Gülümseten Fikirler’de, kelebek dekopaj tepsi uygulaması ve işlemeli keten Amerikan servis yapımı var. Mutfakta Ebru Baybara Demir ise soğanlı yoğurt çorbası ve ayvalı kavurma hazırlayacak. Podolog Gökçe Karaçay ise tırnak mantarı, topuk dikeni gibi sorunların çözümlerini anlatacak.

 

İlgili Videolar

Son Eklenenler